Shop Mobile More Submit  Join Login
About Varied / Hobbyist CakePan25Female/United States Recent Activity
Deviant for 5 Years
Needs Core Membership
Statistics 56 Deviations 367 Comments 2,887 Pageviews
×

Newest Deviations

Favourites

Activity


deviantID

CakePan25

Artist | Hobbyist | Varied
United States
:heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :iconiloveyouplz:
Interests
i know its a little bit early to be thinking about this, but there is candy for Halloween already stacking up in my house. like what are you doing, its not even October.
but anyway, i was talking to my friend about what he wanted to do and be for Halloween. and it got me thinking, what do i want to do or be. we both came across the idea that i would at least try to be a gender bent sly cooper. but we will see. not sure where id get a cane. :/
  • Listening to: Love Drunk - Boys like Girls
  • Reading: nothing
  • Watching: nothing
  • Playing: nothing
  • Eating: nothing
  • Drinking: lemonade :D

AdCast - Ads from the Community

×

Comments


Add a Comment:
 
:iconsirkuslapsi:
sirkuslapsi Featured By Owner Sep 9, 2012  Hobbyist Traditional Artist
Thank you a lot for the fav, it means a lot for me to know that you like my art~ :hug:
Reply
:iconknightofofhirule:
knightOfofHirule Featured By Owner Sep 5, 2012  Hobbyist Photographer
1) Tell you something I learned about you by looking at your DA page.

answer- you like to draw & you like chocolate ice cream

2) Tell you a color you remind me of.

answer- red = happiness

3) Tell you element I think you belong to (Water, Fire, Air, Earth).

answer- water bender xD

4) Tell you what comic, book, movie, or video game character you remind me of.

answer- asuka langley

5) Ask you a question, and you must answer.

answer-

6) Tell you something I like about you.

answer-your talent to draw & your personality

7) Give you a nickname < i'm might do this one

answer- beany girl xD


8) Tell you the object that is to the left of me.

answer- tv controller

9) Tell you what food/ flavor/smell you remind me of.

answer- cookies xD random

10) Tell you to do one in your journal too.

answer- i wanna participate
Reply
:iconcakepan25:
CakePan25 Featured By Owner Sep 6, 2012  Hobbyist General Artist
1)nope i like to color, and i like vanilla ice cream :)
2)is that because i wear red a lot?
3)ya possibly
4)i'm more like rei
5)
6)i have no talent whatsoever
7)beany?
8):D yay tv remote
9)i promise you i dont smell like cookies
10) maybe
Reply
:iconknightofofhirule:
knightOfofHirule Featured By Owner Sep 6, 2012  Hobbyist Photographer
lol xD
Reply
:icondalton709:
Dalton709 Featured By Owner Aug 31, 2012  Student Digital Artist
Thank you for the favorite! :)
Reply
:iconclaralunati:
ClaraLunati Featured By Owner Aug 29, 2012  Hobbyist Digital Artist
Thanks for the fav !
Reply
:icontisnarutard:
tisnarutard Featured By Owner Jul 12, 2012  Hobbyist Photographer
Thanks for faving~ :D
Reply
:iconninjalove134:
ninjalove134 Featured By Owner Jun 27, 2012  Hobbyist Traditional Artist
thanks for the favorite :iconfavoriteplz:
Reply
:icontisnarutard:
tisnarutard Featured By Owner Mar 28, 2012  Hobbyist Photographer
I tagged you~ :P
Reply
:iconcakepan25:
CakePan25 Featured By Owner Mar 31, 2012  Hobbyist General Artist
request completed
Reply
Add a Comment: